Foires

Stands portable

Solution is verdeler van de beste Amerikaanse en Europese producenten van draagbaar standmateriaal. We zijn exclusief verdeler in België en Luxemburg van Skyline, is één van ’s werelds grootste producenten van modulaire en draagbare displays.

In 2007 startte Solution een mooie samenwerking met Eurosystems, een Franse ontwikkelaar en producent van draagbare beurssystemen. Eurosystems produceert 100% originele en lokale ontwerpen. Dankzij onze gezamenlijke vaardigheden en ervaring worden de producten regelmatig aangepast om gepersonaliseerde oplossingen te bieden.

Sinds 2009 werkt Solution ook nauw samen met de jonge Zweedse producent Spennare. Spennare ontwikkelt draagbare systemen die zich van de rest onderscheiden door hun vernieuwende ontwerpen. Hierdoor hebben verschillende van hun systemen een Red Dot Design Award gewonnen.

Dankzij de samenwerking met het Franse bedrijf Duo Display, heeft Solution sinds enkele jaren ook een breed gamma aan creatieve draagbare en modulaire standmaterialen met bedrukte textieldoeken. Budgetvriendelijke en superlichte popups en bannersystemen om mee uit te pakken!

U kan alle systemen bekijken op de websites van onze partners of op onze Productpagina. U kan ook steeds onze showroom in Wilrijk eens komen bezoeken.